Csapatépítés

Csapatépítés

Csapatépítés

Egy vállalat hatékonyságát nagyban befolyásolja, hogy az adott szervezeten belül milyen a kollégák közötti kommunikáció és miként tudnak együtt csapatban dolgozni. Természetesen fontos, hogy a szervezetnek olyan munkavállalói legyenek, akik megfelelő szakképzettséggel rendelkeznek, kellően elköteleződöttek a vállalat iránt, de ez semmit nem ér, ha képtelenek az együttműködésre és az egymás közötti kommunikációra. Ilyen esetekben célszerű olyan szakembereket megbízni a csapatépítéssel akik kellő tapasztalattal és szaktudással rendelkeznek. A csapatépítés és csapatépítő tréningek alatt a szervezetben dolgozó kollégák képesek lesznek csapattá kovácsolódni és egymást segítve és kellő kreativitással képesek lesznek egymást támogatni.

Módszereink:

Indoor csapatépítő programok

Célja: Beltérben végezhető játékok, melyek az adott szervezetre vannak szabva a felmerülő problémák kezelésére. A játékok és vidám programok következtében a résztvevők jobban megismerhetik a szervezetben dolgozó kollégáikat, olyan képességeket és tudás tudnak szerezni, amelyekkel a mindennapi életüket képesek megkönnyíteni. A mi programjaink biztosítják a kollégák kikapcsolódását, a felhőtlen szórakozást és a jó hangulatot a programok végén pozitív élményekkel lesznek gazdagabbak, melyekkel egy pozitív közös élmény előidézi az együttműködést.

Outdoor csapatépítő programok

Célja: Kültérben végezhető játékok, melyek szintén az adott szervezetben fellépő problémákra megoldására specializálódik. Célja, hogy a kollégák hatékonyabban tudjanak együttműködni és kommunikálni, hogy az adott szervezet hatékonyabban tudjon működni.

Szervezetünk vállalja 5fő- től 120 fő-ig a csapatépítést lebonyolítását.

Igény eseten vállaljuk 2-3 napos tréningek lebonyolítását is. 


Minden tréning után követést végzünk, amely ingyenes.


Az alábbi készségfejlesztés esetén tudunk segíteni:


  • Vezetői készségek
  • Konfliktuskezelés
  • Stresszkezelés
  • Motiváció és visszajelzés
  • Hatékony kommunikáció
  • Tárgyalástechnika
  • Önismeret és személyiségismeret
Copyright © 2022.-2024.  Minden jog fenntartva
Nyéki Gabriella 
Team game, info@teamgame.hu
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!