Rólunk

CSAPATUNK

Nyéki Gabriella

Felkészült a jövő kihívásaira?

Üdvözlöm, Nyéki Gabriella vagyok, a Team Game alapítója, nem csupán egy life coach vagy mediátor, hanem olyan szakértő, aki megragadja a lehetőségeket és megtanulta előnyére fordítani a kihívásokat. 

Tizenhárom év tapasztalata áll mögöttem a multinacionális szektorban, emellett pedig közgazdász, mentálhigiénés szakember és családkonzulens végzettséggel is rendelkezem.

Mindannyian tudjuk, hogy a siker titka a jó csapat. De hogyan alkothatunk olyan csapatot, amely minden helyzetben felkészült és motivált? Én ebben tudok segíteni. A maximalizmus az én elvem, és azt várhatja el tőlem, hogy ugyanezt követeljem meg a csapattól.

A kommunikáció erejében hiszek. A jó csapatmunka és az erős munkahelyi kapcsolatok képesek átalakítani a szervezeteket. Mindezekkel a megfelelő eszközökkel és kommunikációval mindenki motiválható - a kérdés csupán az, hogyan?

Merüljön el velünk a szervezetfejlesztés, a mentálhigiéné és a tréning világában, és tegye versenyképessé vállalkozását! Ne csak lépjen, hanem fusson velünk a siker útján!

"Változás. Növekedés. Siker. - Team Game. Merjen nagyot álmodni!"

Üdvözlettel,

Nyéki Gabriella


 

Kiss Ákos

Kiss Ákos vagyok, pszichológus és tanácsadó szakpszichológus végzettségekkel rendelkezem. Több, mint húsz éves gyakorlatom van trénerként, szervezetfejlesztési tanácsadóként és coachként. 

Multinacionális szolgáltató és termelő cégek mellett állami vállalatoknál is dolgozom tanácsadóként, emellett két egyetemen fejlesztek és vezetek tréningeket. 

Szakmai hitvallásom sarokpontjai: 

  • erősségekből történő építkezésben
  • a pozitív visszajelzések erejében
  •  a szervezet bizalmi szintje, mint kulcstényezőjében 
  • a kapcsolati és feladatoldal egyensúlyának kialakításában a hosszú távú eredményesség érdekében.

Peter Drucker: "A vezetői pozíció nem kiváltságot vagy hatalmat ad, hanem felelősséget."


Copyright © 2022.-2024.  Minden jog fenntartva
Nyéki Gabriella 
Team game, info@teamgame.hu
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!